Programma zondag 23 juli

09.30 – 17.00 uur
De 8 van Bergeijk

Een mooie brommertocht van twee keer (±) 40 km door de Nederlandse en Belgische Kempen. De tocht begint en eindigt op ’t Hof in Bergeijk, en is bedoeld voor bromfietsen tot bouwjaar 1990.

Inschrijven kan tussen 09.30 en 11.00 uur. De kosten hiervoor zijn €10, waar koffie/thee en een mooi aandenken bij inbegrepen is.

15.00 – 23.00 uur
Blues, BBQ & Beats

Line-up
Hillbilly Hayride
Aad

Hillbilly Hayride is een punky-bluegrass band uit het zuiden van Nederland. De naam verklapt eigenlijk genoeg! Naast old time originals vermaken ze hun publiek graag met footstomping bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeha roepen mag best.

Aad is een welbekende dj in Bergeijk! Hij is namelijk al vaker gespot bij Volte en zorgt voor een geweldige ambiance. Hij draait heerlijke nummers en laat iedereen mee bewegen!