Programma zondag 30 juli

13.30 – 14.30 uur
Zinderende Zomer Yoga

Op zondag 30 juli kun je, samen met familie en/of vrienden, meedoen aan een gratis yoga sessie op ’t Hof! Om 13.30 uur starten we en rond 14.30 uur zijn we klaar. Aansluitend staat voor iedere deelnemer een lekkere versnapering klaar. Aanmelden is niet verplicht, maar voor ons wel fijn om te weten hoeveel mensen mee willen doen. Je mag een mailtje hiervoor sturen naar: info@befitcenter-bergeijk.nl. Iedereen is welkom; jong én oud! Vergeet niet je yoga matje mee te nemen.

15.00 – 23.00 uur
Blues, BBQ & Beats

Kom genieten van heerlijk eten én livemuziek op de laatste dag van Zomer Zinder Bergeijk 2023!

Line-up
Zydeco La Louisiane
Vocalgroup StringZ
Aad

Zydeco La Louisiane is een ‘Zydeco Power Trio’ met Bill Honing (drums), Peter Kummer (bas/backing vocals) en Peter Mul (accordeon/lead vocals). De naam van deze feestelijke band verwijst naar de stijl van de muziek die zijn oorsprong vindt in de staat Louisiana met zijn Franstalige wortels. Zydeco La Louisiane voelt zich thuis op elke plek waar behoefte is aan dansbare, stevige en swingende rootsmuziek.

Vocalgroup StringZ is opgericht in 2013 en heeft inmiddels een vaste bezetting van vier heren en acht dames. Ze repeteren heel fanatiek en met veel plezier in Westerhoven. De setlist omvat een brede greep aan popnummers, maar ook mooie klassiekers passeren de revue.

Aad is een welbekende dj in Bergeijk! Hij is namelijk al vaker gespot bij Volte en zorgt voor een geweldige ambiance. Hij draait heerlijke nummers en laat iedereen mee bewegen!