Wielerdag met DJ Vinyl on tour

Datum: zaterdag 17 augustus 2024
Tijd: 15.00 – 23.30 uur

De allerlaatste dag van Zomer Zinder Bergeijk 2024 gaan we met een knaller afsluiten! Deze dag staat in het teken van wielrennen. Vuelta is op een groot scherm te zien, we houden een heus wieler koppel competitie én DJ Vinyl on tour blaast het dak eraf. Dat mag je niet missen!

Geef je snel op met je fietsmaatje, en maak er een gezellige wieler dag van. Wees zeker van een plekje want vol = vol. Dennis Meijs van Mitra Bergeijk kiest zorgvuldig echte speciale wielerbiertjes uit, dus ook na het fietsen kun je lekker neerstrijken op ons terras.

Line-up

Twee draaitafels, een mengpaneel en een stapel platen. Daar kwam je in de jaren zeventig en tachtig een heel eind mee. En ver in de 21ste eeuw nog steeds. Want veel mensen vinden het leuk om muziek van plaat te horen. Omdat het beter klinkt, omdat je met een plaat en een hoes letterlijk iets in handen hebt of omdat het hen terug doet denken aan de eerste liefde in klas 2b, dat kamp op Ameland of aan de eigen verzameling singletjes van toen. Maar ook jongeren zijn dol op het vinylzwarte goud (gekleurd mag ook).